Hem Mackelbot, datorhjälp Södermalm Hem
Kontakt

Datasupport, datorhjälp på Södermalm Stockholm
Mackelbot Datasupport
Datorhjälp på Södermalm
Katarina Bangata 46
116 39  Stockholm
   

Mail är ofta det effektivaste sättet att kontakta oss:

stefan@mackelbot.se

vCard Stefan

Mobil Stefan: 0708 973835 10.00-17.00 för bokningar. Undvik om möjligt röstmeddelande, skicka meddelande via sms eller mail. Vi har blockerat samtal från dolda nummer och okända utlandssamtal.

Vi ger endast support till oss betalande kunder/mot betalning men kan ofta lotsa dig vidare till rätt företag för hjälp med just ditt problem.

Vi har fasta, detaljerade, priser för de uppdrag vi får flest förfrågningar om, läs här. Sammanfattning priser datortjänster och datorservice här.

Öppettider butik/verkstad
Boka helst besök i förväg eller hör av dig via mail, sms eller telefon när du är på väg att besöka oss.

Som regel:
Måndag: 13.00-17.30 (ibland från 11.00)
Tisdag-torsdag: 10.30-17.30
Fredag: 10.30-15.00 (ibland längre)

Stängt fredagen 17/5

Vi är konsulter och ibland ute på uppdrag (just nu oftast datorhjälp i hemmet). Försäkra dig därför gärna att vi är på plats före besök. Vi är också tacksamma för att du hör av dig när du inställer ett bokat besök.
Ta också gärna med originalladdare/strömkabel till din laptop, vi har en mängd laddare men använder helst din egen.

Hitta till oss med Google maps


Vår utsikt mot Greta Garbos torg och Sofiagatan

Mackelbot Datasupport håller till på Södermalm i Stockholm; Katarina Bangata 46 (nära Södermannagatan och Greta Garbos torg). Den del av Söder som kallas SoFo. Här kan du lämna in datorutrustning för reparation, hårddiskbyte eller uppgradering. Avändarsupport och småproblem med mjukvara kan vi ofta ge/lösa direkt över disk.

Vi välkomnar nya som gamla kunder, privatpersoner likväl som företagare.

Vägbeskrivning: Kör vänster in på Östgötagatan om du kommer på Ringvägen från Skanstull (höger om du kommer från Slussen och Renstiernas Gata). Ta Gotlandsgatan till höger och sedan Brännerigatan till vänster. Brännerigatan (som är en liten gatstump) övergår i Katarina Bangata strax före 46:an, där Mackelbot Datasupport finns med ingång från gatan.

För bussburna: Ta buss 3 eller 76 till hållplats Gotlandsgatan. Gå Gotlandsgatan ett kvarter och ta till höger i korsningen med Katarina Bangata. Gå vidare ett kvarter till Greta Garbos torg i korsningen med Södermannagatan. Mackelbot Datasupport ligger på vänster hand.

Bryggartäppan Per Anders Fogelströms park Brännerigatan
Bryggartäppan (intill Mackelbots kvarter/Nacka Skoglunds hörna)

<< Till startsidan för Mackelbot Datasupport – datorhjälp på Södermalm och hemma