Inspirationsmeny,
200 kr/pers (minsta beställning 8 pers)
1. Fänkåls- och västerbottenpaj
2. Örtkryddad fläskfilé
2. Svartrots- och kräftstjärtssallad med rosépeppar
och dill
8. Timjan- och citronmarinerad blekselleri med ädelost
4.
Rödbetssmör
6. Hembakat bröd med svampfyllning
Grönsallad med Prins Tryffels vinägrettdressing
Rödbetskaka med frosting
Prins Tryffels meny
(varm eller kall. OBS! Menyn endast tillgänglig vid tillgång
på färskpotatis!), 215 kr/port
1. Berusad potatissallad (vinkokt potatissallad
med rucola,
färska örter,
rosépeppar och solrosfrön)
2. Ört- och citronmarinerade kycklingspett
2. Basilikafärserad fläskfilé
3. Dill- och limemarinerade kronärtskockor
3. Kall rödbetssallad med ruccoladressing och pinjenötter
8. Brieost med kanderade valnötter
6. Rödlöksfoccacia
Grönsallad med dressing efter önskemål
Redaktörsmeny,
175 kr/port
1. Bondsallad med färska kronärtskockor och sockerärtor
och ugnsbakade cocktailtomater
2. Palsternackscheescake
2. Laxrulader med wasabi- och dillcreme
2. Proscuttio med färska fikon
8. Chèvreost med marinerade valnötter
6. Turbanbröd (brödsnäckor fyllda med philadelphiaost
och basilika) Grönsallad
Biscotti (goda italienska dessertskorpor)
Paketmeny,
105 kr/port
Spenat- och fetaostpaket
Paprikapaket med ricottaost och salladslök
Purjolökspaket med söt-stark exotisk blandning
Plommontomater med örtröra
Dadelmums
Dipmeny
50/kr pers
Välj fem av våra röror som du finner under rubriken
”Röror och salsor”. Bröd
att dippa med bjuder vi på!
Prins
Tryffels kalla vår-sommarmeny 1, 150 kr/port
1. Purjolökstimbal
med timjanvinägrett
2. Lammrostbiff med pumpakärnor
3. Vårprimörsallad (morötter, salladslök, sparris,
spenat)
8. Rödbetshalvor med fetaostopping
4. Aubergineröra med valnötter
6. Baguette med havssalt
Grönsallad med dressing efter önskemål
Prins Tryffels kalla vår-sommarmeny
2, , 150 kr/port
1. Italiensk
bön- och spenatsallad
2. Bresaola med riccotaostcreme kryddad med oliver och soltorkade
tomater
3. Rucolamarinerade jordärtskockor
8. Tallegio med hallonvinäger
9. Parmensansmör
Foccacia-bröd
Grönsallad med italiensk salladsdressing
Prins Tryffels kalla vår-sommarmeny
3, 150 kr/port
1. Morotspaj med fetaost och rostade pinjenötter
2. Proscuttioskinka med oliver
3. Dill och limemarinerade kronärtskockor
3. Aubergineflakes
4. Tzatziki
4. Rödbetssmör med citronrasp
Bageutte
Grönsallad med dressing efter önskemål
Prins Tryffels kalla vår-sommarmeny
4, 150 kr/pers
1. Lax med rosépeppar och olivolja
2. Smördegsknyten med kronärtskocksmousse och soltorkade
tomater
3. Gurk- och melonsallad med dragon och fetaost
3. Basilikamarinerade rädisor
8. Osttårta med örter och pumpakärnor
6. Baguette
Grönsallad med valfri dressing
Prins Tryffels kalla vår-sommarmeny
5, 150 kr/pers
1. Örtrik fårostcheescake med hasselnöts- och digestivebotten
2. Rimmad vårkyckling med citronsmak
3. Sparris- och spenatsallad med valnöts- och salladslökssås
3. Sötsura morötter
9. Kryddigt kokos- och ingefärssmör
6. Baguetter med havssalt
Grönsallad med valfri dressing
Matglädje
och ögonfröjd (vegetarisk meny), 150 kr/portion
1. Patésymfoni med kall saffranssås
2. Citron- och örtmarinerade quornspett
2. Grillade grönsaker med italiensk smaksättning
4. Tapenade
4. Olivoljerostade sötmandlar
8. Chèvre med rödbetssmör och pinjenötter
6. Baguette smaksatt med ajvar
Grönsallad med dressing efter önskemål
Prins
Tryffels varma höstmeny, 150 kr/port
1. Potatis- och zucchinigratäng
2. Lammfärsbiffar kryddade med rosmarin
3. Kall rödbetssallad med rucola- och pepparrotsdressing, rostade
pinjenötter
8. Marinerad fårost med rosépeppar
4. Morotstzatziki
6. Olivbaguette
Grönsallad med dressing efter önskemål
Prins Tryffels kalla höst-vintermeny
2, 150 kr/port
1. Potatischeescake med fetaost och örter
2. Varmrökt lax med lime och rostade hasselnötter
3. Endiveblad med morotskräm
8. Chévreost med dadelsalsa
4. Rödbetstzatziki
4. Guacomole
6. Bagelbaguette
Grönsallad med dressing enligt önskemål
|