Plocka ihop din egen buffé
Färdiga menyförslag
Just nu!


Plocka ihop din egen buffé!

Pajer | Matcheesecakes | Sallader | Smårätter | Tilltugg | Ost | Röror och salsor | smör | Snittar | Smörgåstårtor | Desserter

Rätter märkta med (v) är veganska. För att få en fyllig buffé rekommenderar vi att du väljer minst 7 olika rätter.

Pajer, 30 kr/port
(som lunchportion med sallad och dressing 65 kr/port)
  • Fänkålspaj med västerbottenost
  • Morotspaj med fetaost och pinjenötter
  • Räkpaj med päron, dill och kvibilleost
  • Paj med rökta musslor, dill och rödlök
  • Rödbetspaj med chèvre och valnötter
  • Laxpaj med dill
  • Crabfish med dill
  • Kycklingpaj med paprika, smålökar och champinjoner
  • Karl-Johansvamppaj med salladslök
  • Savoykålspaj med cheddarost och rostade pinjenötter
  • Broccolipaj med fetaost och valnötter

Matcheesecakes, 30 kr/port
  • Palsternackscheesecake
  • Örtrik fårostcheesecake med digestive- och hasselnötsbotten
  • Potatischeesecake med fårost, färska örter och avokado
  • Jordärtskockscheesecake

Matcheesecakes, 40 kr/port
  • Lax- och löjromscheesecake
  • Skagentårta

Sallader, 30 kr/port
  • Couscoussallad med grönsaker efter säsong (v)
  • Saffransbönsallad med tomat och purjolök
  • Kidneybönsallad med tomat, koriander och lök (v)
  • Rödbetssallad med rucola- och pepparotsdressing, rostade pinjenötter (v)
  • Berusad potatissallad (v)
  • Ekerö-Jens potatissallad

Sallader, 40 kr/port
(som lunchportion inkl bröd, smör och dressing 65 kr/port)
  • Konstnärinnans vårsallad med rimmad kyckling

Sallader, 50 kr/port
(som lunchportion inkl bröd, smör och dressing 75 kr/port)
  • Prins Tryffels räksallad med bl.a. handpillade räkor, solrosskott och avokado

Smårätter, 25 kr/port
  • Öländsk gazpacho (v)
  • Spett med citron- och örtmarinerad kyckling
  • Spett med sataykyckling
  • Spett med ananas- och örtmarinerad kyckling
  • Spett med kanelkebab
  • Laxrulle med wasabifyllning och sesamfrön
  • Åke åklagares fuskpaté med Prins Tryffels cumberlandsås
  • Kräftstjärts- och svartrotssallad med rosépeppardressing
  • Päron- och fikonpizzaslice (v)
  • Smördegsknyten med kronärtskocksmousse och soltorkade tomater
  • Inkokta laxspett med kiwidip
  • Limemarinerad lax med rostade pumpakärnor
  • Italiensk lax (citronolivoljemarinerad) med parmesanost- och basilika
  • Breasola med rucolacreme
  • Fetaostfyllda spenatformar

Tilltugg, 15 kr/port
  • Smördegsrulad med basilika- eller tomatpesto (2 st/pers)
  • Vinbladsdolme (v) (2 st/pers)
  • Aubergineflakes med basilikapesto (2 st/pers)
  • Cocktailtomat med hemmagjord färskost (2 st/pers)

Tilltugg, 20 kr/port
  • Endiveblad med morots- eller rucolacreme samt rostade pumpakärnor
  • Dill- och rödlöksmarinerade rökta musslor
  • Rosésalladsblad med solrosfröcreme
  • Italiensk sardelldip med grönsaksstavar
  • Dill- och limemarinerade kronärtskockor (v)
  • Rucolamarinerade jordärtskockor

Ost, 15 kr/port
  • Färskost med valfri smaksättning och Spisbröd/Husårutor
  • Briekub med kiwi på pinne (2 st/port)
  • Örtmarinerad chèvrekula (2 st/port)
  • Dadelmums (jättedadel med parmesanost) (2 st/port)
  • Brieost med kanderade valnötter
  • Cheddarkula med hackade pistagenötter
  • Ädelostmums (ädelostbit på kex med riven mandelmassa)
  • Chèvre med honungsvinägrett

Ost, 20 kr/port
  • Chèvre med rödlöksmarmelad
  • Chèvre med rödbetssmör och pinjenötter
  • Chilibåt med chèvrefyllning, honung och pinjenötter
  • Chèvre med dadelsalsa
  • Timjan- och citronmarinerad blekselleri med ädelost
  • Fylld cigarr (fetaost och örter inbakade i filodeg)
  • Chèvreost med marinerade valnötter
  • Primadonnablandning (primadonnaost, rödlök, bladpersilja, olivolja)
  • Chèvre med äppelmustgelé
  • Apelsin- och lökmarinerad mozzarellaost
  • Brieost med körsbärskompott

Ost, 25 kr/port
  • Minifilogömma med ädelost, färst körsbär och valnöt
  • Kronärtskockor med sparris och ädelost
  • Jessikas ädelostpajslice med annanassalsa
  • Västerbottenostpajslice med gräddig romsås
  • Västerbottenost- och dilltårta med kräftstjärt
  • Ädelostfyllda parmaknyten med färskt fikon
  • Tallegio med hallonvinäger
  • Osttårta med örtkryddor,färska fikon och pumpakärnor

Röror och salsor, 12 kr/port
  • Morotstzatziki
  • Coleslaw (kålsallad)
  • Prins Tryffels guacomole med lime
  • Tapenade (olivröra)
  • Mangosalsa (v)
  • Annanassalsa (v)
  • Hummos

Smör 8 kr/port
  • Kokos- och ingefärssmör
  • Västerbottenostsmör
  • Rödbetssmör
  • Parmesanostsmör

Snittar, 20 kr/st
  • Rostat ljust bröd med blåbärschèvre
  • Ljust bröd med brieost och kanderade valnötter
  • Ljust bröd med rostad paprikasallad samt vitlöksolja (v)
  • Ljust bröd med rödbetssmör och pinjenötter (v)
  • Ljust bröd med olivröra smaksatt med citron (v)
  • Rågbröd med fetaostcreme och soltorkade tomater
  • Ljust bröd med vispad brie och honungs- och timjanvinägrett

Snittar, 22 kr/st
  • Ljust bröd med lax och wasabicreme
  • Ljust bröd med kvibillecheddar, rädise- och cornichonersalsa
  • Rågbröd rödbetssmör, chèvre och pinjenötter
  • Rågbröd med äppel- och sellerikräm smaksatt med vitlök och färsk timjan
  • Rågbröd med västerbottenostsmör och renkött
  • Rågbröd med rödbetssallad, rucola- och pepparotsdressing samt pinjenötter (v)
  • Tunnbrödsrulle med citron- och olivoljemarinerad rökt lax samt parmesan- och basilikacreme

Smörgåstårtor, 45 kr/bit
  • Sillatårta (innehåller bl.a. delikatessill med tomatsmak, potatissallad, purjolök, hönökaka, dekoreras med crème fraiche, kokt ägg, dill)
  • Läcker skinktårta (innehåller bl.a. äpple, rotselleri, valnötter, skinka, dekoreras med endivblad, skinka och blå vindruvor)
  • Vegetariskt alternativ (innehåller bl.a. kronärtskocksmousse och valnötspesto, dekoreras bl.a. med sparris, ruccolasallad, brie och soltorkade tomater)

Smörgåstårtor, 50 kr/bit
  • Lax- och räktårta (innehåller bl.a. citron, crème fraiche, senap, gräslök, dill, gurka, vitt vin)

Desserter/kaka, 20 kr/port
  • Nötkolarutor
  • Morotskaka med saffransfrosting
  • Rödbetskaka med frosting
  • Hembakade biscotti (4 st)

Desserter, 30 kr/port
  • Prins Tryffels chokladtryffel (3 st.)
  • Pudrade citronrutor dekorerade med granatäpple och citronmeliss
  • Prins Tryffels princesstårta (minst 8 bitar)
  • Vit eller mörk chokladmousse i chokladform, färska bär
  • Prins Tryffels vegantårta (banan och halloncreme, apelsinvegangrädde, färsk frukt (v)
  • Syrlig limetartar
  • Sega mandelbottnar med avokado-limemousse, färsk jordgubbe

Desserter, 40 kr/port
  • Vit chokladtryffeltårta med passionsfrukt och kumquats
  • Mandelkolatårta dekorerad med färsk frukt
  • Anns exotiska pannacotta
  • Anna surprise, fruktsallad i chokladskål med hallonsås
    (går att få som v)
  • Amarettomarinerad päroncarpaccio med kanderade valnötter (v)
  • Avocadoglass med solrosknäck och hallon (v)
  • Mandarin- och citronsorbet med sesamknäck (v)

Färdiga menyförslag

Här presenteras några av våra menyförslag. Om du vill ändra något, eller byta rätter mellan menyerna, så går det givetvis bra! Ring oss, eller byt själv mellan menyerna med hjälp av vårt siffersystem: rätter med samma siffra kan bytas mellan menyerna, d.v.s. maträtt markerad med siffran 1 kan bytas ut mot annan menys maträtt markerad med siffran 1, maträtt med siffran 2 kan bytas ut mot annan maträtt med siffran 2, o.s.v. OBS! Menyportionerna är större än bufféportionerna.

Inspirationsmeny| Prins Tryffels meny | Redaktörsmeny | Paketmeny | Dipmeny | Vår-sommarmenyer | Höst-vintermenyer | Vegetarisk meny | Veganrätter

Inspirationsmeny, 200 kr/pers (minsta beställning 8 pers)
1. Fänkåls- och västerbottenpaj
2. Örtkryddad fläskfilé
2. Svartrots- och kräftstjärtssallad med rosépeppar och dill
8. Timjan- och citronmarinerad blekselleri med ädelost
4. Rödbetssmör
6. Hembakat bröd med svampfyllning
Grönsallad med Prins Tryffels vinägrettdressing
Rödbetskaka med frosting

Prins Tryffels meny (varm eller kall. OBS! Menyn endast tillgänglig vid tillgång på färskpotatis!), 215 kr/port
1. Berusad potatissallad (vinkokt potatissallad med rucola,
färska örter, rosépeppar och solrosfrön)
2. Ört- och citronmarinerade kycklingspett
2. Basilikafärserad fläskfilé
3. Dill- och limemarinerade kronärtskockor
3. Kall rödbetssallad med ruccoladressing och pinjenötter
8. Brieost med kanderade valnötter
6. Rödlöksfoccacia
Grönsallad med dressing efter önskemål

Redaktörsmeny, 175 kr/port
1. Bondsallad med färska kronärtskockor och sockerärtor och ugnsbakade cocktailtomater
2. Palsternackscheescake
2. Laxrulader med wasabi- och dillcreme
2. Proscuttio med färska fikon
8. Chèvreost med marinerade valnötter
6. Turbanbröd (brödsnäckor fyllda med philadelphiaost och basilika) Grönsallad
Biscotti (goda italienska dessertskorpor)

Paketmeny, 105 kr/port
Spenat- och fetaostpaket
Paprikapaket med ricottaost och salladslök
Purjolökspaket med söt-stark exotisk blandning
Plommontomater med örtröra
Dadelmums

Dipmeny 50/kr pers
Välj fem av våra röror som du finner under rubriken ”Röror och salsor”. Bröd att dippa med bjuder vi på!

Prins Tryffels kalla vår-sommarmeny 1, 150 kr/port
1. Purjolökstimbal med timjanvinägrett
2. Lammrostbiff med pumpakärnor
3. Vårprimörsallad (morötter, salladslök, sparris, spenat)
8. Rödbetshalvor med fetaostopping
4. Aubergineröra med valnötter
6. Baguette med havssalt
Grönsallad med dressing efter önskemål

Prins Tryffels kalla vår-sommarmeny 2, , 150 kr/port
1. Italiensk bön- och spenatsallad
2. Bresaola med riccotaostcreme kryddad med oliver och soltorkade tomater
3. Rucolamarinerade jordärtskockor
8. Tallegio med hallonvinäger
9. Parmensansmör
Foccacia-bröd
Grönsallad med italiensk salladsdressing

Prins Tryffels kalla vår-sommarmeny 3, 150 kr/port
1. Morotspaj med fetaost och rostade pinjenötter
2. Proscuttioskinka med oliver
3. Dill och limemarinerade kronärtskockor
3. Aubergineflakes
4. Tzatziki
4. Rödbetssmör med citronrasp
Bageutte
Grönsallad med dressing efter önskemål

Prins Tryffels kalla vår-sommarmeny 4, 150 kr/pers
1. Lax med rosépeppar och olivolja
2. Smördegsknyten med kronärtskocksmousse och soltorkade tomater
3. Gurk- och melonsallad med dragon och fetaost
3. Basilikamarinerade rädisor
8. Osttårta med örter och pumpakärnor
6. Baguette
Grönsallad med valfri dressing

Prins Tryffels kalla vår-sommarmeny 5, 150 kr/pers
1. Örtrik fårostcheescake med hasselnöts- och digestivebotten
2. Rimmad vårkyckling med citronsmak
3. Sparris- och spenatsallad med valnöts- och salladslökssås
3. Sötsura morötter
9. Kryddigt kokos- och ingefärssmör
6. Baguetter med havssalt
Grönsallad med valfri dressing

Matglädje och ögonfröjd (vegetarisk meny), 150 kr/portion
1. Patésymfoni med kall saffranssås
2. Citron- och örtmarinerade quornspett
2. Grillade grönsaker med italiensk smaksättning
4. Tapenade
4. Olivoljerostade sötmandlar
8. Chèvre med rödbetssmör och pinjenötter
6. Baguette smaksatt med ajvar
Grönsallad med dressing efter önskemål

Prins Tryffels varma höstmeny, 150 kr/port
1. Potatis- och zucchinigratäng
2. Lammfärsbiffar kryddade med rosmarin
3. Kall rödbetssallad med rucola- och pepparrotsdressing, rostade pinjenötter
8. Marinerad fårost med rosépeppar
4. Morotstzatziki
6. Olivbaguette
Grönsallad med dressing efter önskemål

Prins Tryffels kalla höst-vintermeny 2, 150 kr/port
1. Potatischeescake med fetaost och örter
2. Varmrökt lax med lime och rostade hasselnötter
3. Endiveblad med morotskräm
8. Chévreost med dadelsalsa
4. Rödbetstzatziki
4. Guacomole
6. Bagelbaguette
Grönsallad med dressing enligt önskemål

 
VEGANRÄTTER

Förrätter 25 kr/port
  • Öländsk gazpacho
  • Vinbladsdolme (2st) med sallad

Förrätter 45 kr/port
  • Öländsk gazpacho med päron- fikonpizzaslice
  • Len rödbetssoppa med gul paprikapincho
  • Purjolöks- och mandelterrine med senapssås

Varmrätter 110 kr/port
  • Rotfruktssymfoni (ugnsrostade rotfrukter) med rödlökssmör, smålökar i vinägrett, gurksalsa med jordnötter
  • Panerade rotselleribiffar, bakpotatis med rödbetssmör och pinjenötter, dill- och limemarinerade kronärtskockor
  • Kikärtspaté med russin och hasselnötter, mustig rödbetssås, klyftpotatis av bakpotatis och smörslungade sockerärtor

Efterrätter
  • Prins Tryffels vegantårta (banan och halloncreme, apelsingrädde, färsk frukt)
  • Amarettomarinerad päroncarpaccio med kanderade valnötter
  • Avokadoglass med solrosknäck och hallon